University Hospital Ružinov v Bratislavský kraj

Koronavírusová choroba (COVID-19) Situácia

potvrdené prípady

1877605

mŕtvych

21224

SlovenskoUniversity Hospital Ružinov

 

otvorené

🕗 otváracia doba

Pondelokotvorené 24 hodín
Utorokotvorené 24 hodín
Stredaotvorené 24 hodín
Štvrtokotvorené 24 hodín
Piatokotvorené 24 hodín
Sobotaotvorené 24 hodín
Nedel'aotvorené 24 hodín
6, Ružinovská, 821 01, Bratislava, Bratislavský kraj, SK Slovakia
kontakty telefón: +421 2/482 341 11
web stránka: www.unb.sk
zobrazit mapy a najít trasy
Latitude: 48.1549942, Longitude: 17.1521074

komentári 5

  • Vanesa Rišková

    Vanesa Rišková

    ::

    Otras!!!!! Nechutný prístup, ľahkovážne myknutie plecom s odvrknutím: " My tu nie sme na poskytovanie informácií, choďte za vrátnikom." Lenže vrátnik tam nebol! Len posielanie z jedného poschodia na iné, neochota, absencia informačných tabuli a organizácie ale ZATO presne uprostred vestibulu TRAFIKA s cigaretami, tak neviem či to pre tých chorých pacientov má byt priorita, alebo to je realna priorita personálu. Koncentračný tábor!!!

  • en

    Richard Veme

    ::

    A professional staff and approach.

  • en

    Michal Melúch

    ::

    Prepare for trouble.

  • en

    Dax Rayden

    ::

    Absolutely incompetent and rude personnel. Better to be avoided. Head for the Kramare Hospital. Awful premises, absolutely overcrowded. As of 11/2016 - Intern clinic - 5 people in a room!!!

  • Casey Poe

    Casey Poe

    ::

    Got sick in Slovakia and had to go to the hospital there. I would not say this place is up to western standards. I was actually quite disappointed with the Slovak health system in general. Staff were rude and intrusive, and the hospital seemed quite dirty and under-staffed. I am not sure what I expected, but after so many years in the European Union, I really thought it would be more like Western Europe. We actually bailed on treatment and high-tailed it back to Italy where we got much better care. It is very affordable of course, with only a 1.99 Euro co-pay, but in Italy, care was totally free and of much higher quality. If you can avoid treatment in Slovakia, I would - if not - take a translator, because most staff do not know English. Perhaps they viewed us as clueless foreigners, but I am a permanent resident in Italy and my wife is an Italian citizen. We both speak multiple European languages - just not Slovakian! I guess we should not expect the whole world to know English, but how are we all supposed to communicate with each other - know 27 European languages?!

najbližšia Nemocnica

📑 všetky kategórie

AkváriumAutobusová stanicaAutoumývareňBankaBankomatBarBicykleBowlingové centráBudovyCasinoCestovná kanceláriaCintorínCirkevDom smútkuDonáška jedlaDíler áutElektrikárFinancieFyzioterapeutGenerálny dodávateľInštalatérInštitúcieJedloKaviareňKempingKempingyKinoKlenotníctvoKnižnicaKníhkupectváKozmetický SalónKvetinárKúpeleLekáriLekárneLetiskoLokalitaMaliarMešitaMiestny úradMúzeumNemocnicaNočné klubyNákupné centráObchod s alkoholomObchod s domácimi zvieratamiObchod s elektronikouObchod s hardvéromObchod s nábytkomObchod s oblečenímObchod s obuvouObchod s potravinamiObchodné domyObchodyObchody s domácimi potrebamiOpravy automobilovPamiatky a zaujímavé miestaParkParkovaniePekárňePod úrovňou lokality 1PoisťovňaPolíciaPosvätné miestaPoštaPožiarna stanicaPožičovňa áutPrenájom filmovPrávnikPráčovňaPrírodné miestaRadnicaRealitná kanceláriaReštaurácieSkladovacie službyStanovištia taxíkovStarostlivosť o vlasyStravovanieStrešný dodávateľSubpremiseSupermarketSusedstveSynagógaSúdSťahovanieTelocvičňaTranzitná stanicaTrasaUbytovanieUmelecké galérieVeterináriVeľvyslanectvoVysoká školaVýhodný obchodZdravieZooZubný lekárZábavný parkZámočníkÚroveň administratívnej oblasti 1Úroveň administratívnej oblasti 2Úroveň administratívnej oblasti 3ÚčtovníctvaČerpacia stanicaĽahká železničná stanicaŠkolaŠtadiónŽelezničná stanica